Andreea Antonescu Traian Spak

Cu ce se ocupă fostul soț. El stă în America ea în România și fiecare a încercat să-și refacă viațaCe o împiedică pe Andreea Antonescu să se despartă oficial de Traian Spak.


Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact

Andreea Antonescu a spus adevărul.

Andreea antonescu traian spak. Andreea Antonescu și Traian Spak s-a conoscut în 2005 Andreea Antonescu 37 de ani și soțul ei au devenit un cuplu în anul 2005 iar în 2013 la opt ani de relație au decis să facă nuntă. Andreea Antonescu se află în România în timp ce partenerul ei de viață este în America. Au împreună o fetiță în vârstă de 9 ani iar micuța se numește Sienna.

Aproape am şi uitat că Andreea Antonescu 32 de ani e femeie măritată pentru că de doi ani încoace o vedem mai mult singură soţul ei Traian Spak 33 de ani fiind stabilit în Los Angeles. Recent însă cântăreața Andreea Antonescu. Cântăreața Andreea Antonescu este separată de soțul său Traian Spak însă aceștia nu au divorțat oficial.

Cântăreața Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au fost căsătoriți timp de aproape 9 ani. Nu s-a pus problema în a face un partaj deoarece între noi doi există un contract de separare de bunuriFiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat. Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță pe Sienna 10 ani care locuiește acum la mama cântăreței la Galați.

Andreea Antonescu și Traian Spak mariaj de 8 ani. Mereu a incercat sa se mentina in voga pe piata muzicala romaneasca insa in ultima perioada Andreea preferase sa se retraga si sa se ocupe mai mult de familie. El nu și-a dorit acest divorț.

Suntem în așteptarea actelor lui pentru că e. Andreea Antonescu fostă membră a cunoscutei formații Andre a trecut în ultimul an printr-o despărțire care a șocat pe toată lumeaArtista a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Traian Spak însă mariajul lor a ajuns la final chiar dacă cei doi foști parteneri sunt încă căsătoriți în mod oficialRecent vedeta a făcut mărturisiri în legătură cu acest subiect. Printre cei care au ales să spună stop relației cu doi ani în urmă a fost și Andreea AntonescuTraian Spak a rămas în țara tuturor posibilităților iar.

Andreea Antonescu încă nu a divorțat de Traian Spak. Noi am rămas în relații bune Andreea Antonescu este încă în acte soția lui Traian Spak însă cei doi vor divorța la notar de îndată ce acesta va veni în România. Solistei nu i-a mers bine peste Ocean aşa că a revenit în ţară ca să aibă grijă de Sienna 4 ani.

Andreea a vorbit despre situația în care se află acum cu tatăl fetiței ei. Acum doi ani Andreea Antonescu și Traian Spak au hotărât de comun acord că lucrurile nu mai funcționează în căsnicia lor așa cum ar fi normal motiv pentru care au depus actele de divorț. În timp ce Traian era în SUA unde se ocupa de afaceri Andreea.

Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine fericită și pentru asta luptăm. Andreea Antonescu și Traian Spak renunță la divorț. Aceștia au luat decizia în urma mai multor dezbateri privind viitorul lor împreună și și-au dat seama că din păcate drumurile lor nu se mai pot intersecta ca.

Cântăreața Andreea Antonescu are o relație de foarte mulți cu Traian Spak cel care îi este soț și care locuiește în America. Împreună fostul cuplu are o fiică Sienna în vârstă de 9 ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Artista ne-a povestit ce se întâmplă cu separarea și dacă mai sunt șanse de împăcare cu tatăl fetiței sale. Primele declarații ale vedetei. Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește SiennaDespre Andreea Antonescu și partenerul ei de viață s-au numeroase speculații și s-a spus că ar fi la un pas de divorț.

Familia celor doi s-ar putea reuni. Miercuri 21 iulie 2021 1208. Între timp Andreea ar vrea să se reîntoarcă în vacanță în Statele Unite ale Americii acolo având și o proprietate și anume chiar casa în care locuia cu Traian Spak.

A u trecut doi ani de la anunțul că Andreea Antonescu și Traian Spak divorțează. Artista a dezvăluit totul. Căsnicia a început să nu mai funcționeze din cauza distanței de aproape 10000 km.

În luna septembrie a anului trecut într-un interviu oferit revistei VIVA Andreea Antonescu a mărturisit că ea și Traian. În urmă cu doi ani Andreea Antonescu și Traian Spak anunțau faptul că sunt pe cale să divorțeze. Vedeta a făcut declarații despre divorțul de Traian Spak.

Cantareata Andreea Antonescu cunoscuta din celebra trupa Andre a parasit Romania dupa ce s-a casatorit cu omul de afaceri Traian Spak cu care are si o fetita de doi ani pe nume Sienna. Cu toate acestea procesul nu se încheie și se pare că ar fi șanse totuși de împăcare. După cum foarte bine știți Andreea Antonescu și bărbatul cu care aceasta are o fetiță Traian sunt pe cale să divorțeze de mai bine de doi ani.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au gândit la împăcare. Andreea Antonescu și Traian Spak au fost căsătoriți timp de 8 ani. Până acum însă acesta nu a fost concretizat actele nu au fost semnate.

Totodată Andreea Antonescu a mărturisit că între ea și Traian Spak tatăl copilului ei nu încape discuție despre un posibil partaj deoarece aceștia nu au semnat un contract de separare de bunuri. În pandemie bărbatul tatăl fetiței artistei ar fi trebuit să semneze actele de separare însă din cauza pandemiei de Covid-19 acestuia i-a fost greu să revină în țară.


Andreea Antonescu Despre Relația Cu Traian Spak Suntem In Relații Foarte Bune


The Truth About Andreea Antonescu S Relationship With Traian The Artist Recognized Everything


What Remains Of Andreea Antonescu After The Divorce From Her Current Husband He Will Also Have A House On The Other Side Of The World


Andreea Antonescu Divorțează După 8 Ani De Mariaj De Vină Ar Fi Distanța Foto Ea Md


Andreea Antonescu The First Statements About Her Husband S Divorce That Would Not Rule It Out


Andreea Antonescu In Tears On The Farm What George Pistereanu Did To Him


Exclusiv Ce Se Intamplă Cu Divorțul De Traian Spak După Ce Andreea Antonescu S A Despărțit De Iubit Detalii Nebănuite Impact


Ce Se Intamplă Intre Andreea Antonescu și Soțul Ei S A Spus Că Au Divorțat Dar Iată Care Este Adevărul Stiri Mondene


Andreea Antonescu Incă Primește Sfaturi De La Soț Cei Doi Sunt In Divorț E Printre Prietenii Cei Mai Buni Libertatea


Andreea Antonescu Divorțează Ce Spune Despre Căsnicia Cu Traian Spak


Traian Spak A Aflat De Incident și A Sunat O Pe Andreea Antonescu Wowbiz


Andreea Antonescu S A Despărțit De Revista Avantaje Facebook


What S Going On Between Andreea Antonescu And Her Husband They Should Be Divorced But Here Is The Truth


Andreea Antonescu And Traian Spak Spoke About The Reconciliation She Didn T Want This Divorce Exclusive Photo Gallery News Celebrities And Events


Andreea Antonescu A Ajuns La Mana Soțului Cu Divorțul Libertatea


Andreea Antonescu Schimbare Majoră După Ferma Ce Face Cantăreața Chiar Inainte De Crăciun Impact


Andreea Antonescu Unique Statements About The Divorce Of Her Daughter S Father


Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact


Andreea Antonescu And Traian Spak Shared What Is Left Of The Singer After Eight Years Of Marriage

YOU MAY LIKE :